Авто ел.услуги

Авто електро услуги Автомобилната индустрия се развива изключително бързо и всеки ден се добавят все по-нови автоелектрически системи по автомобила. Днес автомобилите са толкова препълнени с електроника, че може да се сравнят дори и с новите ЛЕД телевизори. Ето защо Servicekeytronics се специализира в извършването на авто електро услуги.

Авто електрическата система на автомобила, управлява почти всички системи на автомобила, дори и механичните. Правилното функциониране на тези системи, е единственият начин да се гарантира, че автомобилът ви ще работи отлично. Всички съвременни автомобили, са оборудвани със системи за контрол. Те следят скоростта на автомобила, температурата на охладителната система, разхода на гориво. Външната температура на въздуха, работата на трансмисията и др. Тази сложна система на автомобила, непрекъснато следи всички електрически вериги. Тя гарантира, че всеки компонент работи в рамките на предвидения обхват. Всички повреди се записват и предупреждават водача, чрез светлинен индикатор.

Автомобилна Компютърна Диагностика Автомобилната компютърна диагностика е жизнено важна за откриване на проблема в автомобила. Автомобилните ел услуги, предоставят различни видове услуги, свързани с електрическата система на автомобила. Servicekeytronics е уборудван с апаратура за правилна диагностика на различните марки автомобили. Това включва акумулатора на автомобила, всички сензори, механизми, соленоиди, въздушни клапани, стъпкови моторчета и много други устройства. Всички тези елементи работят заедно, за да осигурят мощност и малък разход на гориво.

Автомобилна диагностика

Ремонт на ел. инсталции

Кодиране на модули

Премахване на имобилайзери

Аларми и централно

Airbag